Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aha, tak vy si od těch článků slibujete peníze za reklamu na youtube. 

V tom případě bych doporučovala zlepšit kvalitu (nic ve zlém). Tohle je opravdu nezajímavé a podané špatnou češtinou to spíš evokuje nebezpečí, že někam kliknete a tam chytíte nějaký virus.

0 0
možnosti

take min to pripada jako prednaska pro studenty prumyslove skoly na zacatku sedesatych let. Nejdrive Bimetall, ted fototransistor. Elektronky jste jeste neprobirali, nebo prejdete rovnou k integrovanym obvodum?

Nejak jsem vasimi prednaskami nenadsen.

0 0
možnosti

..vážený pane...to je naposledy kdy na váš text reaguji...chci vás totiž upozornit že jednoznačně porušujete následující bod kodexu blogera...cituji:"Bloger nesmí bez dohody s redakcí užít svůj blog pro vyhlášení sbírky či pro žádost čtenářské veřejnosti o materiální podporu, a to žádným způsobem a pro žádný účel."...konec citátu...

...váš text "a prosím vás když vám video pomůže, klikněte mi na tu reklamu na youtube co běží dolů. Dostanu za to od youtube 0.10 Kč Děkuji",,,totiž jednozančně žádostí o podporu je.....

..a navíc je všechno psané příšernou češtinou....

0 0
možnosti

to bude věc až se dostanete k fototranzistoru

0 0
možnosti

"Když se setmělo fotorezistor sepnul obvod a rozsvítil pouliční lampy."

Když už jste se rozhodl že vysvětlíte co to fotorezistor je, nemaťte čtenáře tvrzením že fotorezistor něco spíná. Fotorezistor mění svůj odpor na základě množství dopadajícího světla. To je vše co umí. Samotné spínání musí zajistit obvod, který na tuto změnu odporu reaguje.

1 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Moje www stránke klik zde je o všem čemu se věnuji a zde jsou všechny videa k článkům